Yhteystiedot
Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä osoitteeseen:
liisa.laula (a) gmail.com

Hyviä Linkkejä
http://biomill.fi
http://mamariisa.com

Huomaa: E-Pentue on myyty ja kissala pitää pentutaukoa.

Pennut syntyivät marraskuussa, seuraa ajankohtaista-osiota saadaksesi lisätietoja.

Pennut myydään 12-viikkoisina, kahdesti rokotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, tunnistesirutettuina ja madotettuina. Mikäli harkitsee pennun ottamista, kannattaa tulla tutustumaan pentuun, silloin näkee, tuntuuko pentu "omalta". Burmankissan luonne on sosiaalinen, ihmisrakas, vilkas ja perheeseensä kiintyvä. KyeSuun kissalassa syntyneet pennut ovat aina olleet jollain lailla "syntymäkesyjä", ihmisen luokse tulevia kissanpentuja.

Nimet on kissan ns virallisia nimiä, joilla pennut on rekisteröity Kissaliitton - kutsumanimen päättää oma perhe.

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen alkuperäisen version.

KyeSuu Einstein (Jää meidän pojalle)

Einstein on pentueen kuopus, väriltään vaalein, mutta selvästi silti sininen, luonteeltaan lempeä ja älykäskin. Ensimmäisenä kömpi hiekkalaatikkoon ja ruokakupilta mössöä syömään. Selkeästi älyä ja oivallusta löytyy, nimeksi siis Einstein!

KyeSuu Enterprise (Myyty)

Pentueen esikoinen on reipas luonteeltaan, ensimmäisenä kiipesi pesästä kohti seikkailuja eli valloitti olohuoneen. Enterprise " bodly go where no one has gone before" tai ei siis tästä pentueesta. Väri on kauniin sininen, sukupuoli uros.

KyeSuu Eos (Myyty)

Pentueen ainoa tyttö syntyi keskimmäisenä ja on väriltään kauniin sininen. Tyttö avasi pentueensa ensimmäisenä silmänsä harvinaiseen marraskuiseen aamuruskoon, ja siitä syntyi nimi - Eos, aamuruskon jumalatar. Eos pärjää hyvin kahden veljensä kanssa kuten jumalattarelle tietysti sopiikin.